حملات سایبری، بزرگترین خطرهای جهان در سال ۲۰۱۸
واحد جمع آوری خبر طراحی سایت rsmedia تقدیم می کند:
ایسنا: حملات سایبری و سرقت اطلاعات مالی و خصوصی افراد و سازمانهای مختلف، در صدر فهرست تهدیدات و خطرات احتمالی در سال جاری میلادی ۲۰۱۸ قرار گرفته. یک موسسه تحقیقاتی تحت عنوان WEF به تازگی در زمینه تهدیدات و ریسکهای جهانی گزارشی تهیه کرده و ارائه داده است که در این گزارش فهرستی از مشکلات و خطرات احتمالی و بالقوهای که در جهان ممکن است رخ دهد و مردم کشورهای مختلف را با دشواریهای بسیاری روبهرو کند، به چشم میخورد.
حملات سایبری و سرقت اطلاعات خصوصی و مالی افراد و سازمانها از سوی مجرمان سایبری، هکرها و بدافزارها در صدر این فهرست قرار گرفته و جایگاه نخست خطرناکترین مشکل و معضل جهان را به خود اختصاص داده است.
پس از حملات سایبری، مشکلات زیست محیطی نظیر خشکسالی و آلودگی هوا، مهاجرتهای اجباری گسترده و فجایع طبیعی همچون زمینلرزه و تجارتهای غیر قانونی مانند قاچاق اسحله و دارو، به ترتیب در جایگاههای دوم، سوم، چهارم و پنجم قرار گرفتهاند و عنوان بزرگترین معضلات پیش روی جهان را از آن خود کردهاند.
با توجه به نتایج و یافتههای تحقیقات و پژوهشهای انجام شده، میزان حملات سایبری در سال ۲۰۱۸ به اوج خود خواهد رسید؛ بنابراین تمامی شرکتهای کوچک و بزرگ در سراسر جهان موظف خواهند بود، اقدامات و تمهیدات لازم را برای مقابله با هک شدن اتخاذ کنند در برابر مجرمان سایبری، حملات و خسارات جبرانناپذیر آنها، آسیبپذیری کمتری داشته باشند و ضریب امنیت اطلاعات خود و مشتریان خود را به بالاترین حد ممکن برسانند.
براساس گزارشهای منتشر شده، بدافزارها، باجافزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شدهاند. طبق آمار، حملات سایبری در سال ۲۰۱۷ نیز به اوج خود رسید و حالا خبر اینکه قرار است در سالهای آتی اوضاع از اینکه هست هم نابسامانتر شود.
در سال جاری میلادی باجافزار، بدافزار و ویروسهای رایانهای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون نفر را به سرقت بردند و میلیارد دلار به شرکتهای مربوطه و دولتها خسارت وارد کردهاند.
منبع: روزنامه دنیای اقتصاد/ شماره ۴۲۴۸