ابداع فناوری شناسایی چهره حتی با وجود عینک و نقاب
واحد جمع آوری خبر طراحی سایت rsmedia تقدیم می کند:
مهر: یک شرکت فناوری الگوریتم تازهای را در نرم افزار جدید شناسایی چهره خود به کار گرفته که در صورت استفاده فرد از عینک و نقاب هم میتوان هویت دقیق وی را تشخیص داد. بسیاری از دستگاههای مجهز به فناوری تشخیص چهره که باعث افشای هویت کاربران میشوند، در صورت استفاده از عینکهای طبی و آفتابی و همین طور نقاب دچار مشکل میشوند. همین نقص موجب میشود تا این سیستمهای تشخیص هویت همیشه نتواند امنیت را ارتقا بخشند و در عمل زمینه نفوذ هکرها و خرابکاران را مهیا کنند.
شرکت پاناسونیک با اطلاع از همین موضوع الگوریتم تازهای را در نرم افزار جدید شناسایی چهره خود به کار گرفته که با استفاده از آن حتی در صورت استفاده فرد از عینک و نقاب می توان هویت دقیق وی را تشخیص داد. پاناسونیک مدعی است که این فناوری تازه تا ۵ برابر دقیقتر از فناوریهای موجود است. نرم افزار جدید که WV-ASF950 نام دارد حتی اگر فرد ۴۵ درصد از چهرهاش را از دوربین برگرداند و عملاً تیمی از سر خود را به سمت دیگری برگرداند، قابل استفاده خواهد بود.
پاناسونیک هنوز در تلاش برای ارتقا و بهینه سازی این نرم افزار است تا در صورت استفاده افراد از ماسک جراحی نیز بتوان هویت آنها را تشخیص داد. انتظار میرود تا قبل از پایان سال ۲۰۱۸ نسخه نهایی این نرم افزار در دسترس بوده و قابل استفاده شود. بررسیهای موسسه ملی استانداردها و فناوری امریکا نشان میدهد بعد از تکمیل WV-ASF950 کیفیت فناوری تشخیص چهره در مجموع تا ۵۰۰ درصد ارتقا مییابد. پایگاه داده این نرم افزار فعلاً قادر به ذخیرهسازی اطلاعات ۱۰ هزار چهره است که این رقم در آینده به ۳۰ هزار چهره ارتقا مییابد.
پی بردن به سرقت کلمه عبور ساده شد
مهر: با توجه به ارتباط و اتصال بسیاری از حسابهای کاربری به یکدیگر و آسیب پذیریهای مشابه بسیاری از سایتها و خدمات اینترنت کاربر نمیتواند مطمئن باشد که در صورت هک شدن یکی از آنها سایر حسابهای وی ایمن هستند و کلمات عبور مورد استفاده برای دسترسی به انها فاش نشده باقی ماندهاند یا خیر. تا پیش از این سایتهایی برای کنترل این موضوع طراحی شده بودند که از جمله آنها میتوان به Have I Been Pwned اشاره کرد. این سایت حاوی یک پایگاه داده بزرگ متشکل از کلمات عبور هک شده سایتهای مختلف است که توسط یک متخصص امنیتی به نام تروی هانت طراحی شده است. اما حالا یک سرویس تازه مدیریت کلمات عبور به نام ۱ Password راهاندازی شده که با استفاده از آن کنترل کلمات عبور هر کاربر برای پی بردن به اینکه کلمات یاد شده هک شدهاند یا خیر، امکانپذیر است.
منبع: روزنامه دنیای اقتصاد/ شماره ۴۲۷۵